Hvad er Golf for alle og hvem er vi

Hvad er Golf for alle og hvem er vi.  

Golf for alle  er blevet til ved, at initiativtageren Bjarne Pedersen blev ramt af en blødning i hjernen i 2001. Han har siden dengang nægtet at give op og sætte sig hen i en kørestol. Han har derimod kastet sig ud i golfsporten med store forbedringer, både på det kognitive og især på det fysiske område.

Han har opdaget, hvor god en træning det er at spille golf, ligesom mange andre med et fysisk handicap heldigvis også har fundet ud af det andre steder i landet end i Horsens.

Derfor er vi en lille flok der mødes et par gange om året og driller hinanden på det sportslige plan.I dette tilfælde er det golfen der tæller, og ikke sygdommen der er i højsædet. Samtidig oplever vi et socialt samvær som ingen ville være foruden.

Læs artiklen om DM 2008 i Horsens her på hjemmesiden eller på dgb´s hjemmeside www.Dgb-handigolf.dk


Hvem er vi så -

Foreningen Golf for alle blev født d. 17 september 2008 ved stiftende generalforsamling, hvor foreningens vedtægter blev godkendt og vedtaget.  Se vedtægter

Den nu siddende bestyrelse blev samme aften valgt. Se under bestyrelse

Formålet med foreningen er, at udbrede kendskabet til golfsporten som en dejlig aktivitet, ikke kun for almindelige mennesker, men også for personer med et fysisk handicap som begrænser dem i det daglige liv.